workshop nagellak-sierraden.

Gisteren heb ik al een stukje geplaatst over de moeder-en- dochterdag die plaats vond in de Fontein kerk.


gemaakt door één van de deelneemsters.

Elianne en ik mochten dus een workshop geven daar..(lees anders eerst nog van gisteren door)Het is altijd spannend wat voor faciliteiten je hebt met zoiets...maar dat was helemaal o.k.
Er was zelfs gedacht aan zeil over de tafels en er was ruimte genoeg.Omdat er heel wat aanmeldingen voor deze workshop waren, hadden we een "achtervang"  met Joke die een workshop 'hartjes haken' wilde geven.
Na een overheerlijke sjieke high tea stroomde onze zaal vol met moeders en dochters die vol verwachting aan de tafels schoven.Oei...wat veeeeeeel... voor lang niet iedereen hadden we materiaal, terwijl wij wel het idee hadden, dat ze allemaal met ons mee wilden doen.
Zo'n 30 vrouwen?

Uiteindelijk liep het goed af. Ook Joke moest even "aan de haak" maar het merendeel wilde alsnog aan bij de tafels met zilverdraad en nagellak bezig. Petra hielp met instrueren gelukkig. Dat scheelde al wat.

Leuk was het.. mooi om te zien, hoe er nieuwe dingen bedacht werden vooral door de dochters.
Er werden oorbellen gemaakt met vlinders, muzieknootjes, bloemetjes en kronkels, met kraaltjes en een boel kleurigheid. Er gingen mooie dingen mee naar huis. (helaas heb ik weinig gelegenheid gehad om daar wat foto's van te maken).
Wat voor mij zelf het belangrijkste was...het was gezellig en te doen, en iedereen maakte kennis met een leuke nieuwe crea-mogelijkheid die thuis uit te voeren is.

Wie weet wordt het een rage....
Morgen een turorial, zodat jij ook eens kunt proberen of het je lukt.

Reacties

 1. Ziet er idd erg DRUK uit, maar wat een gezelligheid!!!
  Wat ontzettend leuk dat het zo'n succes is geweest, lijkt mij heel leuk om zoveel mensen blij naar huis te sturen.
  En......ik ben wel heel benieuwd (ik heb het ooit eens op je blog voorbij zien komen) naar de tutorial, ik heb nl héél veel nagel-lakjes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat grappig, ik kwam juist deze week dit idee tegen en wilde het eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een gezellige drukte!
  ik weet zeker dat iedereen het een geslaagde dag vond.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb het al eerder bij je gezien...super leuk. Ik heb er toen ook gemaakt. Maar geen foto's van gemaakt. Ik zal ze nog eens opzoeken en er foto's van maken. Geweldig dat zoiets kan!!

  Fijne zondag.

  Liefs Thea ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Fijn als je laat horen wat je ervan vindt.

Populaire posts