Talentenmarkt was zó leuk!

Zaterdag was het zover... na een aanloop van organisatie en een sprong in het diepe hebben we een fantastische Talentenmiddag gehad.
Wat spannend ook allemaal....want zouden we goed hebben ingeschat...tijden van klaarzetten,
ruimte gebruik, man/vrouwkracht...aantal kramen, diversiteit. Zouden er wel mensen langs komen om te genieten van al het moois..en zou iedereen tevreden naar huis gaan...?


Deze foto's zijn gemaakt voor  de markt begon... zo zie je niet hoe druk het was


Het heeft mijn stoutste verwachtingen overtroffen en we hebben heel veel bezoekers gehad.Wat een succes.
Het idee was: in een kerkelijke gemeente van 1800 zielen kun je vast wel wat creatief elan bij elkaar vinden voor een Talentenmiddag... (nou ja, de helft van die zielen is wel onder de 20 jaar)
Gabriëlle kon de hulp van Ilja en mij wel gebruiken voor dit spontane idee. Zodoende zijn we maar eens onder het genot van een kopje thee gaan brainstormen...Nog wat avonden eraan vast geplakt en er serieus werk van gemaakt..
Na enige "reclame" waren er toch al gauw zo'n 28 deelnemers die wel mee wilden doen. Dan nog een stel tienermeiden die nagels lakten, kindergezichtjes wilden schilderen, cupcakes hadden gebakken en wat andere leuke dingen hadden verzonnen.


De koffie/thee was gratis en door alle deelnemers werd royaal koek en lekkers mee genomen, waardoor gasten een feestelijk onthaal kregen. De keuken werd  bevrouwd door Petra en Rieneke en dat liep als een trein, met zoveel ervaring!

Heel divers was het aanbod... er was zelfs een heuse schoonheidsspecialiste die haar stoel naar onze kerkzaal verplaatste...Er werden workshops gegeven door een bloemiste.Er waren muzikanten en zangers die de feestvreugde opluisterden met hun talenten..En zoveel bijzondere dingen die te zien, te proeven en te koop waren.
Wat leuk om zoveel moois te ontdekken van elkaar.Ik vond het echt zó leuk om een paar blogcollega's te ontmoeten, die ook even langs kwamen. Dat jullie de moeite namen om te komen en dat we elkaar in levende lijve konden ontmoeten, was een echte verrassing.

Na de markt was de boel al gauw weer aan kant... We hebben heerlijk nagekaart 's avonds over waar we allemaal van hadden genoten. Volgend jaar weer?

Deze week komen er nog wel wat foto's voorbij van deze geslaagde dag..Even wachten tot ze binnen zijn.

Reacties

 1. ziet er ook gezellig uit, en een grote variatie !!


  liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was heel gezellig, er heerste een leuke sfeer. Volgende keer kom ik weer een kijkje nemen.ook mijn man vond het leuk.
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat het zo,n geslaagde dag was. Wat leuk om zoveel talenten te ontdekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er leuk uit! Ik vind het ook zo leuk om het 'talenten-markt' te noemen. Daar kan iedereen mee uit de voeten! Fijn dat het een succes was!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel fijn dat het goed geslaagd is, dat doet een mens plezier en komt het er weer. Ziet er erg gezellig uit. Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb nog zitten dubben en achteraf natuurlijk weer spijt dat ik niet ben gegaan. Het ziet er leuk uit. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vond het ontzettend leuk.
  Het was zeker leuk, ook om jou in levende lijve te ontmoeten!!
  Mijn dochter is erg blij met haar portemonnee-tje en ze heeft haar nageltjes ook nog laten lakken.
  Leuk om je eens in het echt gezien te hebben en als jullie volgens jaar weer zoiets gaan opzetten laat je het maar weten, wij komen zeker!
  Groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk ziet her er uit en wat een hoop talenten! Ik vind het een enig idee!
  Hartelijke groeten, Frieda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. het ziet er allemaal erg leuk uit!! en het was een heerlijk binnenshuis uitje voor de mensen.. lekker met dit koude weer..toch??

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk, ik was even benieuwd of er al een verslagje was van je talentenmarkt!
  Genieten is dat he, als het zo geslaagd is en wat leuk dat er ook blogsters waren.
  Volgens mij ben ik daar een aantal jaren geleden geweest, voor een uitvoering met het Gospelkoor waar ik toen lid van was (ik speelde fluit in het combo).

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Fijn als je laat horen wat je ervan vindt.

Populaire posts