chocolade/ minicupcake's workshop van Hettie


"Verrassing" stond er op het rooster van de inloopochtend. 
En dat was het ook. Wat een voorwerk was er in gestoken! 
Hettie had aardig wat uit de kast gehaald om hier een geslaagde ochtend van te maken. 
Er zijn niet zoveel foto's van de bonbons die er gemaakt werden, maar hieronder zie je in de linker bovenhoek toch wat bonbons schemeren. 
Lekker was het wel.






Voor diegene voor wie chocola niet goed is, of gewoon omdat het onhandig is voor sommige mensen om mee te werken, had Hettie  nog een mogelijkheid.
Er waren genoeg mini-cupcakes om te versieren met allerlei kleurtjes marsepein.




Versieren is so-wie-so al een feest, maar als je het daarna nog op mag eten dan is iedereen blij. Toch?

Reacties

  1. Hai Elizabeth! Dat ziet er allemaal erg lekker uit... en nu niet te veel gaan snoepen hoor! Fijn weekend!
    Hélène

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Fijn als je laat horen wat je ervan vindt.

Populaire berichten