gemaskerd bal/ pruikentijd deel 4.

Dat jongste prinsje was een schattig knulletje, dat vol ondeugd zat.. om dat te verdonkeremanen moesten zijn kleertjes onberispelijk zitten... nou ja.. of dat lukte...?

The youngest prince was a sweet little venturesome boy. So his mother wanted to have him clean and nice. Quite a thing to manage.


Dit jongentje werd aangekleed met een bloesjes met kantjes, dat al eens had dienstgedaan voor een andere verkleedpartij... van een lapje  grijze voeringstof  maakte de moeder de jabot. Gewoon een lapje rimpelen in het midden en een reep stof eraan naaien en om de hals vastknopen.
Er was toch nog een stukje stof van broer zijn broek en die knoopten ze rond zijn middel.
Zijn broek werd gemaakt van twee mouwen uit een grijs t-shirt.  Precies lang genoeg... en hij zat vast  prima want de stof rekte lekker mee.

A beautiful blazer, once belonged to his brother.. a blouse with lace and pair of trousers made of sleeves from a t-shirt.
Ooit had de moeder voor de oudste prins een heus pak genaaid voor een trouwerij.. Dat was wel wat te groot voor broertje, maar de kleuren pasten mooi bij zijn kniekousen en bij de andere prinsenkindertjes en dat was natuurlijk heeeeeel netjes.. Mouwen omslaan en  zo kon het wel. Het was wel duidelijk dat dit prinsje niet op zijn sokken naar het feest moest.. dat zou de hele indruk bederven...
He should wear shoes, thats for sure.


Nou ja; met een pruik erbij was het toch een schattig prinsje.
En ja wat deden ze met dat jongste prinsesje?  Dat willen we nog wel weten.... wordt vervolgd...

Well, he became a nice little prince.
But, what did they do with the youngest  daughter
We want to know...  let's  see next time.

Reacties

Een reactie posten

Fijn als je laat horen wat je ervan vindt.

Populaire posts