Corsage, zpagetti tas en beplakte doos

Ans kwam op de inloopochtend met deze corsage gemaakt van vilt. Wat een plaatje. Ik kan zo genieten van de vrouwen die met iets nieuws binnenkomen om te laten zien. Niet alleen op de inloopochtend zelf zijn we creatief (afgelopen donderdag hebben we schoenendozen beplakt met behangpapier) maar ook thuis wordt er vanalles gedaan. Zoals dus deze corsage. Jammer dat ik vergeten ben van de achterkant een foto te nemen, want dat ziet er ook al zo keurig uit.

En Clara had de smaak te pakken met het maken van een tas.. Ze had er al één gemaakt, die iets groter is. Maar wel net zo mooi. Deze heeft ze gevoerd met stof in dezelfde kleur, want de mazen zijn iets wijder.. Dat maakt de tas iets meer alround. Je kunt ook de voering weglaten, maar dan krijg je een beetje een strandtas idee.
En dan nog iets van Marja.. Ze had dit houten doosje beplakt met vierkantjes kado papier restjes die ze overhad. Daardoor lijkt het en beetje patchwork-achtig. Grappig is, dat ze gelijk maar even een puntenslijper heeft beplakt.  

Je ziet wel dat ik geniet van al die mooie dingen om me heen en van al die ideeën.
Het is letterlijk 'ideaal' om met zoveel handige vrouwen elke week een ochtend te vullen.

Reacties

Populaire posts