Borduurpatronen

Borduurpatronen zijn er te kust en te keur. Het leuke is, zoals gisteren al in mijn blog bleek, dat je het voor veel meer kunt gebruiken..
Zo heb ik dit patroon vaker gebruikt op andere manieren. Ik heb het met textielverf toegepast in kleur en het zo geschilderd op een schort.
Dit is wel echt borduurwerk maar dan eenvoudig. Het effect is mooi omdat de kleur van het kleed zo mooi is.Reacties

 1. Lijkt me leuk om ook eens te doen, maar gelezen creatieve ideeën kan ik nooit toepassen, ik moet het zien en doen om het te snappen. Zullen we het een keertje samen doen?

  O ja, en eh...ik heb al wat blogger-dingen uitgevonden. (ben nu trouwens ook mijn volgers zogenaamd kwijt, maar ze komen hopelijk vanzelf weer terug). Maar eh...hoe krijg je een foto in je blogtitel, zoals bij u dat popje van elianne?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O ja, nog wat...
  ik zie op mijn dash-board welke blogs u heeft gemaakt, maar sommige zijn niet terug te vinden op uw blog. Heeft u sommige blogs verwijderd? Zoals het blog over pruikentijd?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Via, via kwam ik bij jou terecht. Wat maak je leuke dingen. Ik ga vaker bij je kijken. En wat ben je rijk gezegend met zo'n kinderschare. Ik las het prachtige gedicht van je moeder. Die schrijft heel mooi. Als ik wat meer tijd heb ga ik verder met lezen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Fijn als je laat horen wat je ervan vindt.

Populaire posts